-->

Provlastat Barnvagn i Nästa Testbil

Brukar stå att lastutrymmet är si och så många liter på en bil men hur stort utrymme blir det kvar om man smackar in en stor barnvagn eller får den ens plats?

Får-Emmaljunga-Barnvagn-Plats-Nya-Forrester

När jag bokade nästa testkärra som vi ska testa hela familjen så slog det mig aldrig att barnvagn, barnstolar och packning kanske inte fick plats denna gång. Förra sommaren hade vi denna Caravelle på långresa och där kunde vi ta med allt onödigt och lite till :D

Så jag svängde förbi en lokal handlare och provlastade modellen med vår barnvagn och den fick plats och det fanns t.o.m. rätt många litrar över till vår packning. Phew!

Får-Emmaljunga-Barnvagn-Plats-Legacy-Outback

Provade även i en större kombi som finns i två höjder med helt olika modellnamn. Man skulle kunna kalla detta för en Lördags-quiz? Vet du vilka tre bilmodeller jag pratar om och vilken är den översta som blir nästa bilmodell som hamnar under #Biltester.

Das kontenta: Nästa gång du funderar på en ny familjekombi, ta med dig er barnvagn och gör lasta-barnvagn-testat och skippa litrarna, ja om du nu behöver plats för barnvagn d.v.s. Ska du bara lasta en flickvän eller pojkvän så tar du med hen och skippar barnvagnen om nu inte.. <svammelskyddet griper in och avslutar detta inlägg nu>.

0 Besökare har kommenterat :