-->

BMW M6 Väcker Många Olika Känslor

Under veckan ihop så har det åkt med en del passagerare och jag tänkte nämna ett par händelser, för den väcker mycket känslor..

Race-Mercedes-BMW-M6

Ute på vägarna och speciellt efter skymning så är det väldigt många som ska ha ett Race. Dom lägger sig jämsides på motorvägen och vill mäta sig med denna bjässe. Tur att man inte hade denna bil till låns när man var 18-20 år, jisses vad man hade race:at då..

Luft-M-Gälar-Framskärm-BMW-M6

Vår 2-Åring: "Pappa, det låter nåt"
Jag: "ja, det är motorn som låter"
Vår 2-Åring: "Pappa, den låter högt"
Jag: "ja, det är bara motorn"

Så fortsatte dialogen x-antal gånger till, den låter helt enkelt lite mer än normalt, det märker även en 2,5 åring.

Sidan-Rear-Tail-BMW-M6-Gran-Coupe

De flesta som åkt med upp på motorvägen brukar bli tysta, hålla i sig och sen svära lite när turbo-trycket lugnat ner sig.

Vissa klagar över att inälvorna är på väg in i ryggraden, vissa vill ha mer (läs min son på 7 år som inte tycker att denna heller rör på sig speciellt..) medan andra bara vill hem snabbt å byta kallingar! :P

BMW-M6-Fyller-Uppfart-2,1meter-Bred

Och de flesta som går förbi bilen tittar lååångt efter den så bevisligen lockar den blickar till sig. Tror den ser såpass exklusiv ut så att även icke-bilfreaks förstår att detta är en svindyr, snabb maskin med sina fyra avgasrör.

Den skapar även kommentarer som "det går bra nu" och rykten om lottovinster bland de som inte vet att jag driver denna blogg och bara lånar bilarna :D

Read-More-BMW-M6-Gran-Coupe-Test-Posts

Ja denna fläskiga M-Coupé-Sedan lockar fram alla möjliga känslor och min känsla just nu är att jag är klar med den. Det är nu dags att knyta ihop säcken och sikta in sig nästa inbokade bil..

0 Besökare har kommenterat :