-->

Recension: Skylanders Swap Force

Nu har vi testat nya Skylanders Swap Force riktigt ordentligt på vår högljudda gamla PS3:a.

Test-Skylanders-Swap-Force

Starter Pack

Starter Pack: Precis som i fallet Giants (läs mitt inlägg om den här) så släpps en start-box till Swap Force som innehåller en plattform (nu mer slimmad, halva höjden mot förra) och ett par delbara gubbar.

Skylanders-Plattform-Giants-Swap-Force-Skillnader

Gubbarnas Kvalité

Just gubbarna har ju varit det stora dragplåstret i tv-reklamen och de ÄR väldigt välgjorda. Delarna sugs ihop av två magneter och man kan kombinera olika under och överdelar för att få optimala egenskaper.

-swap-Force-Skylanders-Gubbar

Tvådelade Gubbar

När en gubbe är besegrad så måste båda under och överdel vila.

En riktigt bra grej för oss som har en hel koloni med gamla Giants gubbar är att dessa fungerar lika bra i nya Swap Force.

Swap-Force-Test-Recension-Review

Slutsummering / Betyg

Grafiken i Swap Force är mer avancerad, färgernas övergång är mjukare och detaljer är mer bearbetade samt att man känner ett större djup i bilden.

Gubbarna kan numera hoppa upp och ner från små höjder vilket känns mer naturligt än i förra Giants då man fick gå runt minsta lilla "trottoarkant".

Handlingen känns lite same same men är såklart helt ny och 5-8 åriga killar har järnkoll på att det en ny story. Killar i denna ålder är även riktigt duktiga på att samarbeta i spelet även om det ibland kan bli lite väl mycket inlevelse.

Spelet blir inte enformigt eftersom det innehåller en stor mängd olika moment som att samarbeta och klura ut olika hinder, sedan är det massa action, man flyger skepp eller andra fordon o.s.v o.s.v.

Ett riktigt bra spel som jag gärna skulle vilja köra på vår större TV för att se hur bra grafiken blir där..

Ger Nya Skylanders Swap Force betyg 5 av 5.

Läsa Fler Spelinlägg?

Läs gärna fler liknande spelinlägg under min arkivtagg #Gaming.

3 Besökare har kommenterat :
FixarFarsan sa...

Passa på att tävla om dessa skylanders gubbar! Snart ser vi om någon skickat in rätt svar..

FixarFarsan sa...

Tävla om TRE Skylanders Figurer - Kan vara sista chansen idag!

FixarFarsan sa...

Tävlingen är nu över, tack för era bidrag men bara en var först med rätt svar: Jessica S - GRATTIS till ett fett Skylanders paket som kommer på posten!