-->

Vattenrören var Pluggade av Icke-Rörmokare

Rörmokaren har kopplat in vattnet i #Köket nu och givetvis gick inte det bara sådär enkelt utan han stånkade å pustade under rätt många timmar och ringde runt eftersom kranen i köket inte gav något varmvatten..

Vatten-rören-felpluggade

Eftersom det kom varmvatten i andra kranar var det ett lokalt fel och jag vet inte varför men han frågade mig hela tiden var varmvattnet kommer in, var det kan stängas av, vem som pluggat rören, var jag köpt kranen etc. etc.

Jag är IT-Nörd, jag inte kunna sånt - Trodde du var röris? :)

Sen kom det riktiga Fredagsnöjet! Medan han höll på och kopplade och felsökte så rann det vatten liksom bakvägen, utanför den där baljan som står under hela diskbänken och diskmaskinen.

Balja-under-diskbänk-mot-vattenskada

Så han ropade ner mig igen och frågade om inte vi hade en värmefläkt att ställa dit över helgen för det var en del vatten under plastbaljan och lite överallt bakom underskåpen.

Det var tydligen ingen rörmokare som hade pluggat rören så någon hade klämt sönder varmvattenröret så att det flödade dåligt (eller om det var någon packning som hade åkt in idet).

Hursomhelst så har vi en fläkt i köket nu över helgen, kanske även fuktiga golvspånskivor och vi har fortfarande inget fungerande kök trots att det skulle varit färdigt för typ en vecka sedan.

0 Besökare har kommenterat :