-->

AEG Skruvdragare - Nya Batterier på Garanti

Har gillat denna lilla skruvdragare ända sen vi skaffade den för snart tre år sen men dess batterier slutade ladda väldigt fort..

Nya-Batterier-AEG-12V-BS-LI-Skruvdragare

Borde tagit tag och reklamerat direkt när första slutade ladda men det gjorde jag inte. Sen slutade den andra också ladda och då borde jag verkligen tagit tag i det men orkade inte..

Sprang nyligen på en AEG säljare på nya Bauhaus i Väsby och gnällde lite för honom om detta. Han gillade inte det alls utan sa att han skulle fixa två nya batterier till mig om jag bara kom in med kvitto och de gamla.

Kvitto.. det var just det, var låg kvittot? (Från och med nu ska jag scanna alla kvitton!). Kvittot existerade inte hur jag än letade i våra kvittolådor, fanns allt annat men inte just det jag letade efter.

Bra-Service-AEG-Batterier-Skruvdragare

Tog en chansning och åkte in ändå. Pratade först med kundservice och deras svar var ju självklart att utan kvitto ingen hjälp men jag fortsatte in till verktygen och bad säljaren där ringa upp AEG och därifrån gick det bättre. Kom hem med två nya 2.0 Ah batterier värda 500:-/st. Taggar detta som ett #WinSomInteHänderSåOfta.

Om ovan var Win så är nedan o-Win..

Behöver köpa en ny stor skruvdragare eftersom den gamla spårlöst har försvunnit från garaget medan #köket har renoverats. Tog upp detta lite snyggt (utan att vråla stöld) med projektledaren men han skrattade bara och tyckte att hans snickare hade nog med skruvdragare och inte plockade med sig andras.

Vår är i alla fall borta från sin plats men den kanske hänger på där igen efter att snickarna varit och gjort klart det sista..

0 Besökare har kommenterat :