-->

Stormen Sven Tog Med Sig Snön Till Stockholm

Hur kan man döpa en Storm till Sven? Tänker på Ballongdansen och Sven Melander när jag hör Sven! Hilde och Simone låter mer som Stormar i mina öron!

Men Sven, alltså Stormen Sven och inte Melander syntes i morse, här uppe i Stockholm såg man honom till en början som blöt historia..

Stormen-Sven-Stockholm

Sven Gick Från Blöt Till Kylig

..men vid lunch kylnade han till en aning och övergick i vit blötsnö.

Fick chansen att sladda lite med vår #Polo i snön idag och testa hur bra de nya Hakka 8:orna var att sladda med. Gick riktigt uselt, att sladda med dom menar jag. En liten lätt bil och nya dubbdäck med extra många dubb var helt allergiska mot sladdar.

Tur man har hederlig handbroms att svänga lite ände med. Man hör just nu hur vuxna barn är ute och leker i första snön, vi har en öppen stor parkering i krokarna.. (va där med Subban, läs mer här).

Första-Snön-Stockholm-2013-12-06-Stormen-Sven

Stormen Sven

Men tillbaka till Stormen Sven. Oss drabbade den inte alls idag men sitter å skummar på nätet lite och på sina håll har Sven ställt till med riktigt mycket oreda.

Är du drabbad av Sven? Har din bil tagit dig dit du ska och har dina däck klarat slaskhalkan? Skriv en kommentar och berätta! :)

0 Besökare har kommenterat :