-->

Pumpa Inomhusfotbollar På Första Arbetsdagen

Hämtade hem ett nät med tio inomhusbollar, alltså de vi inte fick med oss hem i helgen inför inomhusträningen imorgon Onsdag..

Inomhusfotbollar-knattelag

Killen som hjälpte mig att pumpa upp bollarna jobbade tydligen sin första dag hörde jag sen när jag kom hem. Han hade ringt sambon på morgonen och sagt att nya bollar hade kommit in.

Hade förväntat mig sån lurviga inomhusbollar, dessa såg mer ut som de vi kör med utomhus - Fast dessa är lättare och studsar mindre.

Fotbollspump

Men han gjorde ett bra jobb som erbjöd sig att pumpa upp alla bollar och när han (något säljande) frågade om inte vi även behövde en handpump så blev han nog lite ställd när jag svarade..

"Absolut, en sån skickar du väl med till laget gratis?" :)

"Eh.. Ja, det kan jag nog.. Jag ska bara fråga min chef.."

Är det fräckt att säga sånt i en sportaffär i Sverige eller är det bara smart? Vad tycker du? Helt Ok om man gör det för en god sak eller?

2 Besökare har kommenterat :
Hanna sa...

Lite fräckt, men man kan ju alltid testa ;) jo visst blir bloggen mer opersonlig, men samtidigt vill jag inte ångra i framtiden att jag lagt ut massa bilder. Trots allt finns de alltid kvar i cyberspace. Jag tror vi gör helt rätt som inte väljer att exponera kidsen!

FixarFarsan sa...

Håller med, vi kör vidare som vi bestämt! ;)