-->

Enklare Gatuparkering i Stockholm

Gatuparkering i Stockholms innerstad, det skulle man kunna skriva mycket om men jag spolar fram till momentet när man hittat en ledig plats på gatan, där man FÅR stå och ska betala för sig..

Betala-Parkering-Smidigare

Betala med mynt och vrida, det sättet är nog borta numera och man betalar numera nästan bara med kort, antingen i förväg för den tiden man TROR att man kommer stå eller så i efterskott (detta sätt är kanske mer vanligt i parkeringsgarage eller vid sjukhusparkeringar).

EasyPark

Men det finns även ett par mer "moderna" sätt att betala. Via SMS eller så den tjänsten som sambon som flänger runt Stockholm varje dag ska testa en tid framöver, EasyPark.

Är den mindre stressande än att passa tider? Fungerar den bra även om när man skiftar mellan två bilar? Är appen tillräckligt snabb, stabil och användarvänlig? Kan avgiften som tjänsten kostar tjänas in eftersom man betalar för den tid man parkerar?

Update:

Nu har vi testat tjänsten, här en länk till Recensionen av EasyPark

1 Besökare har kommenterat :
Anders sa...

"Parkster" här nere i söder (Lund mest) är alldeles förträfflig och kostar inte en krona extra. Samma taxa som vanligt och ingen medlemsavgift och annat trams. Appen är kanonbra!