-->

Recension: Skylanders Trap Team

Dags att återkomma till nya Skylanders Trap Team Starter Pack för PS3 och jag tänkte inte gaffla om själva spelkonceptet utan mer vad som är nytt i denna release.

Trap-Team-Starter-Pack-PS3

Startboxen

Starter Pack boxen innehåller en portal, två gubbar (varav en är Trap-Master), två fällor och en spelskiva (plus lite kort och sånt).

Trap-Master-Skylanders

Vänder man på kartongen så blir det en samlarställning för fällorna, fast vi kallar dem för kristaller eller nycklar? :)

Traptanium-Portal-Skylanders

Ställer jag fram våra tidigare portaler så ser man tydligt hur de blivit lägre och mer avancerade för varje release.

Trap Team portalen är genomskinlig och har som en fängelsehåla på sidan där man kan stoppa ner "kristaller",  i själva verket är det en "högtalare" som man låst in (fast det märker man senare :).

Trap-Team-Nyheter

Den största nyheten i Skylanders Trap Team är just dessa "fällor" som man låser in en vunnen boss i. Man kan sedan växla mellan sin gubbe som står på portalen och den låsta bossen så länge just den kristallen sitter i portalen, en "boss" per "kristall" gäller.

Riktigt cool idé att kunna fånga och senare spela som "bossen" och jag tycker Activision har lyckats med ytterligare en bra uppföljare till jättesuccén Skylanders.

Portalens Högtalare?

Ja, när man kör som bossen så låter det från cellens högtalare och det var lite "wow-effekt" för grabbarna! Fåret man fångar precis i början bräkte till och det fick boysen att haja till.. kul! :)

Test-Recension-Trap-Team

Förutom nyheten med portalen/kristallerna så är storyn och dess lite töntiga (kul tycker jag) humor, de tydliga Svenska röster, alla dialoger, textningen, den fantasifulla färgglada grafiken och hela spelinlevelsen på precis samma höga nivå som tidigare.

Extra roligt är nog spelet om man är 6-9 år och spelar ihop med någon som man samarbetar bra ihop med, som också är i denna ålder.

På nya PS4:an ser nog spelet ännu bättre ut grafikmässigt, det kanske får bli även ett sådant test lite senare :).

Finns det inget att förbättra?

På spelets minussida står fortfarande att det är lite för mycket trams-animationer när man byter gubbe och ibland även lite för mycket seghet i spelets animationer (när man sett dem flera gånger redan) men detta verkar inte störa 6-8 åringar så mycket. De jagar "pengar" som tokar för att kunna köpa nya hattar och andra uppgraderingar till sina gubbar.

Gamla-Skylanders-Figurer-Trap-Team

Det positiva i spelet överväger ändå de förbättringspotential jag nämnde ovan och en stor sist tumme upp är att alla våra gamla gubbar fungerar.

Du vet väl förresten att du fortfarande kan Vinna två helt nya skylanders figurer av mig?

Avslutningsvis, en länk till mitt inläggsarkiv kring spelt #Skylanders.

0 Besökare har kommenterat :