-->

Trick sparkcykel - Ett Måste i SkateParken

Det "senaste" inom sparkcyklar (eller kickbikes) hos oss och säkert hos många andra just nu är att de gamla sparkcyklarna som kan vikas ihop inte längre duger när man fyller 8+.

Sparkcyklar-Vikbara

Varför? Jo de pallar inte för alla 180 och 360 trix som kanske kommer att ske i skateparken ihop med alla big-flip-bump-jumps..

Lastutrymme-M3-F80

Så 8+ sonen här hemma gick som en äggsjuk höna tills vi åkte och kollade runt i sportbutikerna efter en som han ville ha och hade råd med.

Väldigt bra bagageutrymme i testbilen ;) Mer om den: #BMWM3F80

SkatePark-Kickbike

Wee i ett par åk, sen var det mest att man kikade på alla äldre skejt-grabbar som hade tränat en del. Vet inte varför 8+ tror att det är märket på brädan som bestämmer hur bra åkaren än..

Tricksbike-Kickbike

Den mindre sorten på 6+ körde också i betongparken fast han tog det ännu lite lugnare och klarade sig med vanlig vikbar icke-tricks (än).

Låsa-Kickbike-Cykelställ

Inte meningen att låta "neggo" alls, det var ett superduperköp detta och som bonus fick vi en son som sparkade till skolan själv med den nya sparken OCH låste fast lillebrors också i cykelstället.

Dessa tricks-sparkcyklar har fast styre, skramlar inte och är liksom mer stumma även när man bara kickar fram på gatan så jag fattar grejen med dem.

Som avslutning vill jag bara säga att ni inte ska gå på försäljarsnack om att man inte kan åka i en skatepark med en trix-kickbike för under 3000Kr. Det kan man visst, bara dåligt säljsnack, de med fast styre fungerar utmärkt hela bunten för nybörjare i en park, priser från 600 och uppåt.

0 Besökare har kommenterat :