-->

10 Minusgrader & Hotdogs On Ice

Vallade grabbarna på en två timmar lång promenad i Söndags och såg då att sjöisen var plogad och full av långskridskoåkare. Hemma på kvällen grävdes våra grillor fram, justerades och provades ut.

Ungarnas fötter växer ju så justerbara grillor kan rekommenderas!

Tjocklek-Sjöisar-Stockholm

Snart har vi haft 10 minusgrader i en vecka och sjöisen har blivit en decimeter tjock enligt några "vetare" jag pratade med..

Skridskoåkning

Vår lillebil #Polo går varm på jullovet, ha ha.. ja, den har värmare så den är vår familjebil medan den andra fryst fast på uppfarten..

Skridskoåkning-Barn

Idag tog vi den varma bilen till sjön, åkte skridskor på isen och grillade lite lunch-korv där (blä vad sån smaklös barnkorv smakar illa jämfört med chorizo och liknande kvalitétskorvar).

Lillemanen P11:an åkte för första gången idag och det gick otippat bra, till våren ska han även testa på slalom säger han.

10 minusgrader, vindstilla och sol är grymt att åka i men så fort ungarna slutade röra på sig började deras fingrar och tår frysa så mot familjebilen och hem till fjärrvärmen! Om kylan håller i sig ska jag försöka ge mig på att åka runt sjön, 1,5 mil ska enligt en 80-årig tysk dam ta 30-45 minuter. Borde inte ta längre tid för undertecknad :D

0 Besökare har kommenterat :