-->

God Jul 2014

Nu är det strax jul igen! Denna härliga, vita och mysiga högtid med jultomtar, julgranar, julsånger, julpussar, julklappar, julkramar, julöl, julmust, julglögg, julskinka och (jul)pepparkakor ihop med närmaste familjen eller den stora glada släkten.

Så brukar den glansiga framsidan på julkorten se ut. På baksidan finns årlig ångest, ensamhet bland gamla som unga, gräl och tjafs över var man ska fira julen, med vem och så lite fylla, misshandel eller annat tråk på det.

God-Julkort-2014

Mitt julkort till er tog jag från sovrumsfönstret en sen kväll. Det är vår granne som sprider sann julglädje genom dessa ljusslingor som han satt upp i ett par träd i skogen bakom våra tomter. En trevlig idé som verkligen livar upp i mörkret!

Med detta julkort vill jag önska er en riktigt God Jul och även ett gott nytt år om vi inte hörs mer.

Jag hoppas verkligen att julkortets framsida är den som ligger framme hos just Dig. Helylle-Ernst faxar in (på egentillverkat julfaxpapper) och vill tipsa att vi inte ska försöka oss på en Ernst-jul för det är inte på riktigt säger han, vi ska även sakta ner tempot, ha tålamod med varandra och dricka måttligt. Han tror att dessa tips kan få julkortets framsida att ligga framme. Arga snickaren SMS:ar in till redaktionen och säger "Ni ska GE FÄN i att tejpa fast julkortet rättvänt med silvertejp, HUR i HLVETE tänker ni egentligen?!!".

Skulle det inte komma fler inlägg i år så är det troligen Grinchen som snott med sig FixarFarsan till grottan (kan dock finnas Wifi där och då löser det sig).

1 Besökare har kommenterat :
Ernst sa...

Du glömde skriva det viktigaste, att faxpappret doftar lavendel! God Jul!