-->

Test: Skylanders Trap Team på PS4

Nu när PS4:an har ersatt trean här hemma så måste ju även spelet Skylanders Trap Team uppgraderas men när startpaketen ligger öppnade bredvid varandra så är de nästan identiska..

Skylanders-Trap-Team-PS3-PS4-Startbox-Skillnader

Skylanders Trap Team Startpaket

Ovan ser ni PS4 startpaket till vänster och PS3 startpaket till höger.

Trap-Team-Startbox-Spelskiva-PS3-PS4

Olika Spelskivor

Jag tror inte det är mer än själva spelskivan som skiljer paketen åt och så ytterkartongen där konsolen är utskriven.

Skylanders-Portal-USB-PS4

Skylanders PS4 Portal

Hoppades en stund att hitta USB kontakter på PS4:ans baksida så att portalen kunnat stå i en låda under TV'n. Inte mycket att säga om den, lyser fint och fungerar precis lika bra som föregångaren.

Recension-Skylanders-Trap-Team-PS4

Skylanders Berättelsen

Det kanske går att flytta över sparfiler från 3:an men vi började om eftersom vi inte hunnit komma så långt än.

Grafik-Skylanders-PS4-Trap-Team

Skylanders På PS4 Grafik

Grafiken, det är här skillnaden syns, PS4 grafiken är verkligen ett lyft jämfört med trean och Skylanders Trap Team på PS4:a skulle man kunna säga är en kristallklar upplevelse.

Vissa av våra skylandersgubbar har hängt med ända från Giants och som ni ser så följder deras "utvecklingar" med, de sparas på ett chip inne i själva gubben.

Vi rundar av där! Tunt inlägg? Jag tänkte, ni har ju redan läst min recension av Skylanders Trap Team eller hur? Grafiken är brutalt bra på fyran, annars är spelet sig likt vad jag kan se..

Update 2015-05-09:

Skylanders-klarat

Skylanders Trap Team Klarat

När vi varit hemma Gipset och jag så körde vi klart alla banor på Skylanders och jag har för mig att berättelseläget stog på 18/100 när alla kapitel är klarade så det finns en hel del saker kvar i spelet även efter det.

Skylanders-Trap-Team-PS4-Varvat-Klarat

Sista två "bossarna" krävde en hel del stora starka figurer men vi har ju haft dessa gubbar i flera spel och de hade fullt med uppgraderingar så det gick till slut att knäcka "guldtjejen" och "kaos" som vår gipsade fyraåring kallade dem. Han blev helt inne i spelet.

Grymt bra spel detta, brutalt bra grafik på PS4 och det enda jag är lite gnällig kring är att det är lite segt när man byter gubbe, lite mycket jobbiga sega animationer som man måste vänta på...

1 Besökare har kommenterat :
FixarFarsan sa...

Flash: "Gipset" och jag klarade Skylanders Trap Team på vår #PS4