-->

Tejpar Fast Baljan Under Diskmaskinen

Har du små saker hemma som du eller andra stör sig på men som inte liksom fixar sig själv av att prata om dem? Inte? Inte en enda sån?

Ok, diskmaskinsbaljans originaltejp, den som håller framkanten dikt mot golven släppte inte långt efter att #köket stod klart.

Diskmaskinsbalja-Lös-Framkant

Så när jag varit på olika byggvaruhus den senaste tiden så har jag spanat lite efter en transparent dubbelhäftande tejp utan att hitta en sådan förrän nu.

Väl hemma igen så pillade jag bort all gammal tejp och gjorde rent plasten så bra det bara gick. Den släppte från golvet men jäklar vad den satt fast i plasten..

Transparant-Dubbelhäftande-Tejp

Hade varit enklare att sätta dit den nya om den varit skyddstejpad på båda sidor så att man kunnat anpassa den och provlägga innan skarp läggning men man kan inte få allt..

Framkant-Balja-Under-Diskmaskin

Satte den i plasten först och jäklar vad klibbig den var, fastnade direkt, glöm justera om den nuddat! Då bara klippa av, eller inte så bara för saxen fastnar också när man ska klippa den. Klibbig sak!

Men till slut fick jag dit den och var 85% nöjd efteråt. För att få 100% nöjdhet och rakhet på den så hade det krävts en resa tillbaka och inköp av ny rulle så 85% var mer än tillräckligt. Har inte hört nåt från någon men jag tror andra också är nöjda med installationen?

0 Besökare har kommenterat :