-->

Förrådsventilation + Verktygsinventering

Sista momentet som stökade ner i bygget av trappförrådet var att borra ett hål för ventilation.

Ventilation-Förråd-Under-Trappa

Förrådsventilation

Vet inte om detta räcker men jag tänkte att dörren har en springa på 2 cm undertill för friskluft och så sätter jag en ventil upptill där den varma luften kan åka ut..

Stänger jag dörren och lägger handen över hålet så känner jag att det flödar ut varm luft, detta borde vara tillräckligt eller hur?

Städa-Verktygshögarna

Högar Med Blandade Verktyg

Vet inte hur du är när du bygger men jag har alltid en total röra av alla verktyg när jag byggt och det tar ett tag att sortera allt till sina rätta platser så man hittar dem när det är dags igen.

Alla försvunna måttband och pennor kommer fram när man städar.

Tanken slog mig att det kanske vore bättre att skaffa en stor verktygslåda på hjul som man kunde ha alla de vanliga verktygen i men det skulle nog inte funka, det är lite olika verktyg varje gång man bygger eller hur?

Byggskräp-Återvinning

Återvinning

Två rundor till avfallscentralen blev det men det mesta av gipset gick åt och av isoleringen blev det bara lite remsor kvar. Regeln som blev över lämnade jag tillbaka, bättre att den ligger där på byggbutiken än att jag snubblar på den..

Nu börjar förrådet blir klart och vill du läsa alla inlägg kring detta projekt föreslår jag ett besök i arkivet under taggen #TrappFörråd.

0 Besökare har kommenterat :