-->

Vilken Wash Master Level Är Du?

Jobbar du på ett ställe som kör med häftiga titlar på visitkorten? På vissa företag är t.ex. alla någon typ av "Manager" oavsett om man är det eller inte. En som levererar internposten kan vara en "Delivery manager". Även fenomenet att köra internationella titlar på små Svenska företag är lite kul..

Jag tänkte testa detta på vardagssysslor hemma som måste göras varje dag av någon men som ingen typ orkar eller har lust med..

Matansvarig

Master Chef

Den som lagar maten kan få titeln "Master Chef" eller "Executive food delivery manager" eller varför inte "sous-chef de cuisine"?

Men blir det roligare att laga maten till smågriniga, trötta ungar då som alla vill ha olika mat och helst på olika tider?

Sopansvarig

Garbage Boss

Blir det roligare att ta ut den överfulla påsen sopor om man är en äkta BOSS över dem? :)

Certified Dish Engineer är en annan bra titel för vissa kökssysslor eller den som varit och handlat kan tituleras Purchasing Executive!

Tvättansvarig

Wash Master

Den tunga posten tvätt-administration tar jag sist för denna måste ju bara få en riktigt tung titel för att höja dess status.

Vad sägs om Wash Master med olika levels? Tar man inga kläder är man en level 0. Tar man upp sina egna blir man uppgraderad till Wash Master Lvl1 och tar man hand om hela processen plocka-upp-kläder-i-hela-huset-tvätta-hänga-torka-och-sedan-bära-in-i-rätt-skåp ja då blir man en Wash Wizard.

Och efter detta inlägg steg min #Svammel förmåga till minst 100 :)

0 Besökare har kommenterat :