Motortvätt + Fälgskada + Mystisk VIT Bil

När jag skjutsat den största till innebandyn så ville Gipset sitta kvar i bilen med sitt ben och spela på plattan. Passade då på att vårtvätta lillbilens skal..

Laga-Skrapad-Fälg

Skrapad Fälgkant

Det som göms i snö..skit kommer upp..fram i tvätt!

Höger bakfälg hade fått ett första parkeringsskrap. Normalt hade jag fått lite panikångest över sånt här men tänker man på sjunkande båtar med flyktingar eller gipsade ben så är inte detta hela världen.

Men jag tänkte ändå göra ett försök att slipa ner skrapet, skaffa en liknande färg och försöka maskera bort det ljusa skrapmärket.

Motortvätt-1,8t-VW

Motortvätt

Premiärtvättade även motorn på Polon, tyckte det var dags efter att vi ägt den i typ 4-5 år. Mest en visuell tvätt av det man ser så att det ser lite roligare ut.

Förebilden skulle ha visat ett jämngrått motorrum.

Mellangrabben hjälpte senare till att dammsuga och torka bort allt vinterskit inuti bilen och jag tänkte att det kan vara bra att var och en ser att äppelskruttar och annat man släpper ner på golvet inte försvinner automatiskt..

Ren-Polo-GTI-Annan-Vit

Mystisk Vit Ny Bil?

Sedan står det numera en till kärra på uppfarten, det är ingen testbil utan det är vår 100% köpta familjebil. Ska såklart återkomma till den, redan imorgon faktiskt och därefter kommer den säkert dyka upp en massa framöver så vi börjar lite mjukt och visar lite plast och fälg..

Vill du läsa mer om vår svarta lillbil så har den Arkivtaggen #Polo

3 Besökare har kommenterat :
Anonym sa...

Cross touran?

Anders sa...

Att det är en cross touran är ju i princip bekräftat med framifrånbilden: http://fixarfarsan.se/2015/04/hakka-8-100-dubbade-efter-2-sasonger.html

FixarFarsan sa...

Observanta små rackare!! ;)

 
-->