-->

Efterbilder: Pojkrummet Med TV-Hörnan

Satt och rensade lite bilder och tror att jag inte visat hur det till slut blev med TV-hörnan under 7-åringens nya loftsäng..

TV-hörna-under-sovloft

Spel/TV-Hörna under Loftsäng

Bäddsoffan och TV-bänken har idag bytt plats men det är samma koncept och det hängs en hel del där under men som alltid så blir det en del bråk också. En lägger sig ner i soffan och två börjar knuffas och vill också sitta men det är en annan story..

Händer att Apple-TV'n visar film också utan bråk. En välkommen nyhet är att den numera har en inbyggd Viaplay-App i sig så man slipper blanda in andra enheter.

Dörrstopp-Skona-Tapeter

Invid Inte Rum Utan Dörrstopp

Har du målat och tapetserat ett nytt barnrum så ska du inte släppa in några ungar, d.v.s. sätta rummet i produktion innan du satt upp ett anpassat dörrstopp som stoppar innan handtaget slår in i nya väggen. Lärdom, åkte och köpte detta enbart för att slippa få ett stort jack i fototapeten som var ett AS och sätta upp.

Skrivbord-Hurts-Stol-7-Årig-Kille

Kontorsstol + Golvskydd

Självvald kontorsstol och gammalt skrivbord i originaltappning som det köptes in för 5 år sedan. Bordsskivan fästes i hurtsen med stark dubbelhäftande tejp och sitter nu kant i kant och inte som en keps som bilder ovan visar..

Golvskydd är bra men ungarna har en förmåga att rulla runt i hela rummet men det är väl tanken som räknas va?

Avengers-FotoTapet

Skrämmande Avengers Fototapet

Tror det får räcka så, om ni vill läsa mer om rummet så lägger jag ett par arkivlänkar här nedan och där kan ni t.ex. läsa mer om loftbygget och om den läskigt jobbiga fototapeten som täcker hela väggen (och stör nattsömnen för vissa som numera har täcke som skydd över sängräcket). Så två arkivlänkar till #Pojkrum och #Sovloft.

0 Besökare har kommenterat :