-->

Röjer INNAN Tistlarna (?) Tar Över Helt

Bakom lekstugan har barnen haft sin lilla gömma tidigare där de samlat massa stenar och plankor men i år har det växt igen helt.

Ogräs-Tistlar-Växer-Över-Staket

Höga Tistlar

Vet ärligt in om detta är tistlar men det växer ändå en hel äng på allmänningen bakom tomten och de tog sig igenom staketet till oss.

Tistlar-Löss

Fullt med Löss & Myror

Började med att sätta på handskar för oavsett vad dessa växter heter så är de taggiga och fulla med kryp. Men rötter har de knappt så de är lätta att dra upp.

Tistlar-Borta-Trimmer-Gräs

Klipper Fram Staketet

När jag ändå börjat så klipper jag även fram staketet helt men inte så vilt att folk kan börja gå mellan staket och taggbusken.

Taggbusken har 3-4 cm långa sylvassa taggar och tar död på vilken fotboll som helst om man tjongar in den där.

Handklippt-Gräs-Runt-Stolpar

Fick Ladda Grästrimmern 3 Gånger

Medan jag höll på med tistlarna så stod grästrimmerns batteri på laddning för runt alla stolpar och staket var gräset upp till knäna så man kan tycka vad man vill om vädret med gräset gillar det i alla fall.

Batteriet har tappat kraften och håller knappt ingenting så det är surt, hatar batteriprylar som måste laddas innan man är klar..

Vår trimmer har såna plastknivar och ska man köra trimmern runt dessa typ av stolpar så får man ha många extra knivar eller göra som jag och klippa med en manuell handjagarsax.

Nu ser i alla fall baksidan välskött ut igen och jag pustar ut med en kall sak i skuggan..

0 Besökare har kommenterat :