-->

Röjer Sovrum + Fixar Sänglampan

När de två större killarna fick sina egna rum fixade tidigare i våras (läs gärna mer under #Pojkrum) så magasinerades det en massa bråte i stora sovrummet.

Förebild-Stökigt-Sovrum-Flyttkartonger

Förebild - Sovrum

I varje hörn av sovrummet har det sedan dess stått flyttkartonger, hyllor och annat som samlat damm och när det skulle läsas har en sänglampa dragits fram och tillbaka ovanpå sänggaveln som rispat fina märken i väggen.

Detta var utgångsläget inför ett 4h långt svettigt pass i sovrummet som inleddes med att bära upp all "bråte-som-inte-hade-en-given-plats" upp på vinden. Men för att kunna göra detta var det tvunget till en liten omorganisation på vinden..

Hur Full Är Din Vind?

Hur många kan ta upp 5-6 flyttkartonger, en ihoprullad madrass, hyllor och ramar till vinden bara sådär? Skulle du kunna?

Montera-Tavellist-Över-Sänggavel

Tavellist Över Sänggavel

Fjärrkontroller, böcker och så sänglampan ville jag ha en given plats till och därför återanvände jag en 180cm lång tavellist som legat och samlat damm på vinden i alla år. Lite för ljus färg men "någon gång" kan väl "någon" ta och slipa den och ek-betsa den om man vill..

För-Lite-El-Uttag-Sovrum

För Lite Eluttag i Sovrummet

Eluttag finns det aldrig för många av och i dagens multimediavärld så skulle man behöva minst 4 eluttag + antennuttaget bakom TV'n för att slippa se sladdarna.

Kabelsanering-Eluttag-Sovrum

Skarvsladd Fastbuntad bakom TV

FixarFarsans-snabb-lösning blev en skarvsladd som jag buntade fast bakom TV'n. Då behöver man bara se 2 sladdar och kunde koppla in allt igen samt att ett uttag i väggen var ledigt för gerillaladdning..

Städat-Sovrum-Dubbelsäng-Olivgrön-FondväggTavellist-Uppe-Sänglampa

Förråd Blev Sovrum Igen

The Sovrum is back och de som sover här för natten slipper andas damm för det är grovsanerat, t.o.m lampan är dammsugen. :)

Lustigt det här med sovrum egentligen, man bygger sovrum med bra sängar åt kidsen men de sover (läs flaxar i sömnen) minst lika ofta här och så lägger jag mig i deras sängar. Gör underverk för samlivet.

Arkiverar detta inlägg under taggen #Sovrum där du hittar fler blogginlägg om detta rum.

0 Besökare har kommenterat :