-->

Lärde Sig Cykla Utan Stödhjul

Minsta grabben, nu 4,5 år har tränat med "pinne" under ett par veckor med mig joggandes efter och blivit så bra att det var dags att ta bort pinnen, sänka sadeln i botten och träna på start & stopp för egen maskin!

Fyraåring-Lärde-Sig-Cykla-Idag-Start-Stopp

Efter PowerNap Gick Det Bättre!

På dan idag så var han sjukt trött och skrek en massa saker till mig när jag satt på huk å försökte förklara hur han skulle göra för att komma iväg, det slutade i pannkaka.

Sen åkte vi till Polisen och hämtade mitt nya pass, han sov då 15 min i bilen dit och nu ikväll ville han göra ett nytt försök.

Det var som en helt annan person, nu lyssnade han, han ville lära sig och NU gick det ju bra! En massa stopp och starter hann vi träna och cykla runt runt runt på gårdar i närheten!

"Det här var ju jättekul pappa!"

Pinne Snart Till Salu

Så idag, 2015-09-13 runt klockan 19:00 blev han, 4,5 åringen husets minsta cyklist på riktigt. STOLT och GLAD! :D Tur att jag inte gav upp totalt när han på dan, trött å sur kallade mig dumma jävla sämsta skitpappan som inte satte tillbaka pinnen å minsann höll i han så han kunde start fattaruväl!!

Pinnen, stödhjulen och den minsta 12" cykeln kan nu alltså säljas vidare till nästa barn som ska komma igång med den roliga aktiviteten cykling men det får bli till våren..

Vill du läsa mer om mitt cykelintresse, kika i arkivet under #Cykel.

0 Besökare har kommenterat :