-->

Bilbloggare Utser Körgladast Bil Under 300k

Jocke på Bytabil.net anordnade idag ett trevligt bilbloggarevent där en massa körglada familjebilar fanns tillgängliga samt att han även hade förberett både testvägar och ett testprotokoll där varje bil skulle betygsättas på flera utvalda punkter.

Körglad-Familjebil

Fickparkering Testades INTE

Fickparkering var inte ett testmoment och bilden ovan har därför typ inget med eventet att göra. Tycke bara det var lite kul hur den stora bussen enkelt fick plats i parkeringsrutan medan sportbilen inte gjorde det! :).

Kurviga-Vägar

Motorväg + Kurviga Landsvägar

Varje testbil kördes först på motorväg där vägljud, acceleration, bromsar och komfort kunde testas.

Efter gemensam lunch testade vi hur bilarna fungerade när vägen svängde kraftigt. Rätt intressant att köra samma väg först med en lättare bakhjulsdriven diesel, sedan med en fyrhjulsdriven lite större bil för att sedan hoppa in i framhjulsdriven bålgeting..

Betygsättningen var inte helt enkel och det ska bli spännande att se vilken bil som sammanlagt fick flest poäng av oss som testade.

Tre-Bilbloggare-Subaru

Tre Bilbloggare i Baksätet

Ett test som inte protokollfördes var hur tre bilbloggare fick plats i baksätet i varje bil. Det var redan "lagom" trångt i ovan Subaru Levorg och jag hade inte velat testa samma sak i de mindre kärrorna. :)

Jag kommer skriva ett gäng biltestinlägg kring några av bilarna vi testade och dessa tester kommer ni senare hitta här: #Biltester.

0 Besökare har kommenterat :