-->

#FixarFarsanBilShow - Visa Din Bil På Instagram

Jag maler ofta på om våra folkvagnar här på bloggen och gör då och då lite #Biltester. Har träffat en hel del av er läsare och snackat bil med er men långt ifrån alla så därför föddes tanken på detta inlägg..

Vilken-Bil-Kör-Du

#FixarFarsanBilShow

Som den märkesoberoende bilnörd jag är så vill jag mer än gärna veta vilken bil just DU kör idag och du kanske kan skriva en rad om varför du kör just den bilen och om du är nöjd? Ja du får berätta hur mycket du vill eller så bara du vill visa upp en bild på kärran? :)

Eftersom kommentarsfunktionen är lite kass här på bloggen och ändå inte kan ta emot era fina bilder så kan vi väl använda sociala medier som är mycket bättre på det?

Ladda gärna upp en bild på din kärra på t.ex. Instagram och tagga den med #FixarFarsanBilShow.

Har du redan en bild på din kärra ute, lägg då bara till taggen!

Vadå Tagga?

Att tagga en bild, det betyder att du i bildtexten skriver ett "#" direkt följt av taggen eller rubriken som bilden ska kunna sökas med. Om alla skriver #FixarFarsanBilShow i bil-bildens bildtexten så kan vi senare få fram en snygg bilshow över alla era läsarbilar! :)

Dessa direktlänkar visar alla #FixarFarsanBilShow taggade bilder på
Instagram (rekommenderas), FB, Twitter eller Google

Skulle det vara så att du inte har något konto på ovan sidor eller vill skaffa så kan du alltid maila den till mig så lägger jag upp den på mitt instagramkonto och taggar den.

0 Besökare har kommenterat :