-->

Fyraåringen Cyklar Redan MountainbikeStigar

Har nu lärt fyra av fyra barn att cykla! Fyraåringen kändes nu redo att börja cykla helt för egen maskin och jag direkt efter med lånad damcykel för att snabbt kunna studsa av för att hjälpa..

Första-Cykelturen-Med-Fyraåring

"Det är KUL att cykla Pappa!"

..men det behövdes inte! Han klarar numera allt från starter och stopp i uppförsbacke, vända på smal gata, cykla riktigt sakta och så det viktigaste, att kunna bromsa nerför branta backar!

Jag lovade honom en ny hjälm när han lärt sig att cykla så den syns på bilden ovan, en tuff WARP som "stora killar har".

Hästar-Knäckebröd

Cykelutflykt Till Häststall

Målet med cykelturen var en hästgård i närheten. Hästar skulle matas med knäcke men grabben stod 5 meter bort när matandet började.

DOMM HAR SÅ STORA HUVVEN!! - Ja, och STORA TÄNDER tänkte jag när de tog biten knäcke ur handen!

4-åring-på-MTB

MTB Stigar Hem

När hästarna var mätta så kollade jag om han var intresserad att testa en svårare MTB stig hem från stallet istället för den vanliga asfaltsbelagda cykelvägen..

Var inte helt 100 ifall han skulle greja den då stigen bitvis var brant, knappt syntes nu på hösten och löven gjorde den även hal men han hojade på och jag hejade stolt efter!

Det verkar bli en cyklist av son nr3 också! Och du, det finns fler liknande inlägg i bloggarkivet under taggen #Cykel. ;)

0 Besökare har kommenterat :