-->

Frostigt Klimat Hos Oss - No More Lööve

Natten mellan Torsdag och Fredag hade vi negativ sex hos oss, alltså hela minus sex grader på termometern och det var "slutet för lööven" i alla fall för denna mandatperiod..

Nattfrost-Träden-Tappar-Löven-2015-10-08

Mycket Mindre Höstfix

Tidigare år har hösten inneburit en massa meck med båtupptagning och nermontering av studsmattor men båda är numera sålda då tiden inte räcker till.

Samla-In-Fotbollarna

Förrymda Fotbollar Infångade

Tidigare i veckan innan det började frysa på fick grabbana en uppgift att samla in alla bollar på tomten (de tål inte minusgrader) och lägga dem i nätkassen men det slutade med att de smet iväg till brorsans fotbollsträning och lämnade bollinsamlingen till farsan att fixa..

Vi har rätt många bollar, hittade flera i tagg-buske-skogen bakom vår tomt. Hur många fotbollar är förresten normalt i en familj med tre killar? Så länge de ryms i ETT stort nät är det inom det normala?

Sista-Gräsklippningen

Sista Gräsklippningen 2015

När jag ändå plockat bort allt på tomten så passade jag på att bära in alla vattenslangar och klippa av det långa fina gräset.

Var detta sista klippet för 2015 tro ?!

Utemöbler-In

Vissen Innebandyplan (Altan)

Innebandyplanen, eller jag menar altanen är också redo för lappmögel men den börjar se lite vissen ut. En ny djupare #Altan och lite flytt av skiljeväggar mot andra grannen kanske är nästa års husprojekt?

0 Besökare har kommenterat :