-->

Underhåll Av Badrum2 Från 1990

Har precis bytt en trasig toalettsits och en sprucken duschslang i vårt övre badrum, två ytterst nöd-vändiga quick-fixar!

Dusch-Slangen-Läcker

5-Års Garanti På Ny Slang

Bortsett från dessa uppgraderingar så är badrummet orört sedan byggåret 1990 och har alltså kvar sin fina hudfärgade plastmatta på väggarna med lite blå och röda ränder i och så den blåa plastmattan på golvet (som ändå är mycket mer tidsneutral).

På lunchen igår kom ämnet badrumsrenovering upp (aktuellt hos en kollega just nu) och även lite snack kring vilken färg väggarna skulle bli, det fick mig å fundera lite..

Badrum1-Vitt-Svart-Kakel-Klinker

Svart & Vitt Funkar Väl ALLTID?

Badrum gör man ju helst inte så ofta för det är dyrt och dessutom jobbigt att vara utan men värst är nog att hela huset förvandlas till en dammig arbetsplats om ett badrum på övre plan renoveras..

Men skulle vårt badrum nummer 2 ändå göras om idag så skulle det gärna få gå i samma klassiska färger som ettan fick (se ovan) och även vårt nya #Kök, nämligen vitt och svart.

Stenbolaget-Svart-StavkakelStenbolaget-Svart-Vit-DuschhörnaStenbolaget-Svart-HexagonklinkerOvan tre inspirationsbilder är lånade från siten stenbolaget.se

Svart och Vitt kommer väl alltid att funka och vill man kan man ju köpa blodröda muggar och handdukar till?

Jag menar före färgtelevisionen var ju allt svart & vitt och folk verkade tycka att det var OK ändå.. Skämtåsido, hur resonerar du om du renoverade ditt badrum just idag. Köra sälj-safe med bara vitt eller svart/vitt som ändå är "safe" eller gå helt bananas och köpa knallgrön mosaik eller liknande för att lyfta fram din smak?

Fler liknande inlägg hittar du i arkivet under taggen #Badrum.

0 Besökare har kommenterat :