-->

Beställer Du Hem Matvaror eller Färdiga Menyer?

I dagens allt mer upptrissade vardag där alla ska träna eller tränas mest varje dag så blir vissa sysslor lidande och har man råd går dessa att leja bort men hur mycket är det egentligen värt att beställa t.ex. råvaror på nätet och få dem levererade till hallen? Eller ännu bättre, få även komponerade middagar med alla ingredienser..

Många-Kassar-Mathem

Klickad Mat Blir Kassar i Hallen

Vi kör inte det kontinuerligt utan klickar då och då hem matvaror och har gjort detta sporadiskt sedan tjänsterna började dyka upp.

Beställ-Matvaror-Hem

Hemleverans av Matkassar

Idag finns många företag som levererar och tiderna har blivit fler och siterna bättre men ändå, du måste fortfarande hålla dig hemma under de två tidpunkter du valt.

Frysvaror-Kolsyreis

Kolsyreis

Kvalitén på de levererade varorna är också generellt riktigt bra och det iskalla hålls oftast iskallt med kolsyreis (som man kanske inte ska hälla i vasken och spola massa varmt vatten över, eller ja man ska göra det om man vill ha ovan rökiga effekt i #Köket :)

Men är det värt extrapengarna att få maten hemlevererad och har ni även testat matkassarna med färdiga menyer? Gillar dina barn de framtagna menyerna eller är de korv-makaronbarn som våra grabbar?

Kommentera gärna och fyll på med dina egna vettiga reflektioner!

0 Besökare har kommenterat :