-->

300kg Cementblandare Blev Monster-Grill

Igår spelade vår P06:a en actionfylld hemmacup (innebandy) och alla vi innebandyfamiljer hade som vanligt fått olika uppgifter som började redan på Fredagskvällens träning.

Jättegrill-gammal-Cementblandare

Knuffa Världens Största Kolgrill?

Då knuffade vi bl.a. denna 300 kilos mammut till jättegrill över en isig och gropig gata till platsen där de som skulle grilla på Lördagen skulle stå.. Den hade levererats till parkeringen med lastbil och grillen är byggd av en gammal hyr-cementblandare.

Största-Kolgrillen

Grillen Gick På Tomgång

Åkte på att grilla ihop med några andra föräldrar typ hela Lördagen och betong-grillen svalde fyra stora påsar grillkol.

Det kändes som man körde den på tomgång hela dagen när man bara grillade 7-8 burgare i taget. På det stora gallret hade man lätt kunnat flippa 50 burgare samtidigt så just för dagen var denna grill minst sagt overkill!

Grillgaller-Skruvar

Tre Bultar - Enda Byggmissen

Rätt manlig grill måste man ju säga och förutom att den knappt gick att rubba (av två biffiga män ;) så hade den inga större brister förutom att den som satt fast grillbestickshållaren på utsidan hade behövt kapa av bultarna då gallret knapp gick att få upp med dessa pinnar som fastnade. Hade varit ett perfekt jobb för Dremel3000.

Arkiverar denna bjässe ihop med andra inlägg taggade med #Grill.

0 Besökare har kommenterat :