-->

Avrostning av Svarta Faran

Svarta Faran (vår lilla #PoloGTI) har stått parkerad på uppfarten och sett allt mer grå, brun och ledsen ut medan jag kört andra bilar..

Rostiga-Bromsskivor-Avrostningsövningar

Polo-VW-Parking

Inte Startad På En Månad

Körde dess motorvärmare i en timme innan jag startade igång 1,8:an och var beredd på att bromsarna skulle sitta fast som berget men det var inte så farligt. Lät motorn gå en liten stund tills den fattat hur mycket soppa motorn ville ha. Har märkt tidigare att om man kör en motorvärmare när det är plusgrader ute så kan motorn (LMM?) få lite spel när man sedan startar. Åkte i alla fall sen till jobbet via en längre väg så att motorn hann bli riktigt genomvarm.

Jäkligt kul liten kärra detta, säger det varje gång jag inte kört med den och roligare blir den snart med sommarpuckarna. Nästa inlägg om Svarta Faran kommer därför handla om blank svart plåt, lagning av stenskott, finfälgar med sommarhjul och så montering av nya Bosch torkarblad.. Massor av VAGkärlek med andra ord! ;)

Får-Cykel-Plats-i-Mercedes-GLC

Mercedes Testinlägg På Söndag

Återlämnade även "Mercan" jag långtestat och på den sista färden testade jag om den svalde en stor MTB och det var inga problem om man tog av framhjulet.

Har inte cyklat på ett tag nu så den torra hojen var lätt å lasta, bara en liten plastpåse under bakväxlarna så att de inte oljade ner inredningen men annars var det ju "utställningsputs" på hojen så..

Cyklade sedan från Mercedes till jobbet och hem. Även cykeln ska snart få på sina sommarhjul. Dubbdäck på asfalt är redan pesten!

Vad detta var för långtestbil förresten? Det kommer ni kunna läsa om under taggen #Mercedes fast själva testinlägget tänkte jag fila på tills på Söndag..

0 Besökare har kommenterat :