-->

Sportlov 2016: Privat Stuga i Sälen + GoPro film

Då är 2016 års sportlov över och inga ben hamnade gips (wohoo!) så vi kör väl bara en snabb summering kring boendet och kollar i slutet av inlägget på lite svartvita diabil.. jag menar Youtubefilm!

Hyra-Stuga-Sälen-2016

Elbastu-Utan-Stenar

Ölkyl

Köpa-Björkved-Säck

Hyra Stuga Privat i Sälen

Vi har tidigare hyrt fjällastugor via "ombud" men denna gång hittade min sammanboende en privat stuga på blocket.

Den låg 7-800 meter från närmaste lift och ja, det gick att knata men vi hade 3+2 småkillar med oss i olika åldrar så det blev mest bil.

Bastu skulle det också finnas enligt annonsen med det var mer ett torkrum för skidkläder då det var en el-bastu som inte ens hade stenar men grabbarna körde ändå "bastu" och rullade i snön så de tyckte nog det var ok ändå.

Öppen spis fanns i vardagsrummet vilket var trevligt men veden fick man köpa i butiken för 80:-/säcken vilket kändes lite jobbigt men som farsan brukar säga "det svider bara en gång" så jag köpte ett gäng säckar på en gång som sedan räckte hela veckan (räkna 4-5st).

I stora hela en bra prisvärd stuga som funkade OK trots att vi var 7 personer på EN toalett under fem dagar.. :)

GoPro-Session-Staven

 

Min Första GoPro Session Film

Jag köpte i julas på mig en liten lätt GoPro Hero4 Session och typ alla fästen som fanns men har inte hunnit testa den förrän nu.

Ska återkomma med ett separados testinlägg kring kameran senare men i skidbacken hade jag den först på hjälmen (som de flesta andra) men flyttade rätt snart ner den lätta kameran på staven för att kunna panorera och leka lite mer med vinklar.

Några av de 150 filmklippen jag tog hamnade sammanklippta på en 2 minuter lång tub-film som ni ser ovan så fram med popcornen!

0 Besökare har kommenterat :