-->

Flytt: Telenor Mobilabonnemang Till Hallon

Barnen har haft sina mobilabonnemang hos Telenor fram tills nu men Telenor meddelade att de gör om abonnemangen så vi valde att flytta numren till Hallon.se istället.

Hallon-Mobilabbonemang-Barnen

Flytta Telenor-numret Till Hallon

Samma person som står på gamla abonnemanget måste beställa det nya och nummerflytten går på 5-7 dagar och man får meddelande när det är klart och man ska byta SIM-kort.

SIM-kortet-är-ogiltigt

SIM-kortet är ogiltigt

Bytte SIM-kort, startade upp telefonen och den klagade på att SIM-kortet var ogiltigt. När vi köpte dessa två begagnade telefoner så skulle telenor ha låst upp dem men det var där skon klämde!

Låsa-Upp-Telenor

Logga-In-iCloud-Efter-Operatörsupplåsning

Operatörsupplåsning För 350:-

På Telenors hemsida kunde man låsa upp telefonen och efter att de dragit 350:- så tog det inte lång stund innan telefonen hajade till och man kunde fortsätta att aktivera telefonen med det nya SIM-kortet och logga in på iCloud m.m.

Hallon.se har ingen kundservice man kan ringa till men de svarade snabbt på en chatt och de skötte sin del av flytten perfekt. Telenor däremot är jag less på, hade de gjort som de lovat och tagit bort operatörslåset hade jag sluppit strulet samt 700:- i upplåsningsavgift. Nu kommer Telenor säkert försöka salta slutfakturan också bara för vi lämnade dem!

Läs gärna mer kring mitt telefonfixande under arkivtaggen #Apple.

0 Besökare har kommenterat :