-->

Porsche-träffen 2/5 #TBT

När jag var aktiv i Porsche-klubben (ja, jag var en sån forumnisse innan jag blev bloggare) så anordnade jag och en annan snubbe (då körde han 993, idag kör han Råtta) en väldigt uppskattad träff som hölls just idag 2/5, fast några år tillbaka..

Porsche-911-Carreara-1986FixarFarsan-Porsche-Snubbe

Måste varit en massa år sedan, för en annan hade kalufs då! :)

Porsche 911 Carrera 1986

Vi samlades tidigt utanför VW i Södertälje. Sedan rullade en lång karavan svansmotorer via krokiga utvalda vägar mot Haninge. Vi höll ihop gruppen med komradio och jag åkte först för att hålla lite koll på diverse hinder..

Ett par svängar genom Muskötunneln (föreställ er ljudet av 40-50 Porschar i den tunneln!) och sedan uppställning, fotografering utanför Årsta Slott och en lunch innan vi körde vidare in mot Djurgården på kvällen.

Entusiastbilar skapar gemenskap och Porscheklubben hade många bra medlemmar och väldigt få besserwissers, riktigt trevlig stämning helt enkelt!

Min gamla Carrera är kvar hos den som köpte den av mig men den verkar inte få rulla mycket, mätarställningen enligt trafikverket är bara 1500 mil mer än när jag sålde den för över 10 år sedan.. :(

För att hedra minnet av denna tid/träff tänker jag nu visa lite gamla bilder på detta sköna bilmärke som jag hoppas äga en dag igen:

PORSCHE-356BRed-PORSCHE-356BPorsche-911-991-Alla-känner-igen-karossenPorsche-Cayenne-HybridFixarFarsan-Test-Porsche-Boxster-SPorsche-TrafikverketorangeSnabbaste Porsche 911an i Sverige - Genom konbanan i alla fall

Läsa Mer Porsche-Inlägg?

Under arkivtaggen #Porsche hittar du inläggen som ovan bilder kommer ifrån. Bl.a. mina långtester av nya Porsche-modeller, några små mekguider för äldre luftkylda modeller och en hel del annat Porsche-relaterat svammel..

0 Besökare har kommenterat :