-->

3xBlöt: Skolavslutning+Klassfest+#PilsboCup2016

Sedan i Torsdags har det regnat, mer eller mindre konstant hos oss i Norra Stockholm..

Skolavslutning-Sommarlov-2016-Regn

Blöt #1: Skolavslutning

I Torsdags när skolavslutningen utomhus började så började även regnet falla och så fort våra två skolbarn hade gjort sina blöta men bra framträdanden så fuskade vi och smet in..

Taco-Disco-Klassfest

Klassfest-Välkomstdrink

Bar-Klassfest

Blöt #2: Taco-Klassfest

På skolavslutningskvällen hade sambon lovat treorna en sommarfest med tacotema och då blev det en sån. Jag agerade skjuts och höll sedan koll på de mindre grabbarna.

"Blöt-kopplingen" är till drinkarna och den öppna baren. Senare på natten när städningen av festlokalen var över åkte jag in på nattjobb så den vattenplanande turen faller också in under rubriken BLÖT.

Blöt-PilsboCup-2016

Montering-Stort-Partytält

Blöt #3: Pilsbocupen 2016

Årets knattecup (Pilsbocupen) i norra Sigtuna nu i helgen var ovanligt regnig och in i det sista siktade vi på övernattning men ställde in dessa planer då regnet började redan på Fredagen och höll sedan i sig hela Lördagen.

Istället gasade jag dit i test-fransosen och började sätta upp ett stort regnskydd för våra tre knattelag - Ett nyinköpt 5x8 meter stort partytält och när Sverige förlorat mot Italien kom även fotbollsmorsan ut för att lyfta tak och väggar på plats.

Återkommer till skåpbilen (se #Biltester) och det stora tältet senare (vi var 38 personer där som delade på 40 torra kvadratmeter) men man kan säga att skolavslutningen och första sommarlovshelgen varit ovanligt blöt utan att jag fått i mig en endaste liten promille! :)

Arkiverar detta blöta blogginlägg under arkivtaggen #FamiljeLiv.

0 Besökare har kommenterat :