-->

Cykelkyrkogårdar Utanför Varje Hyreshus

Man ser dessa cykelkyrkogårdar utanför nästan varje hyreshus och jag brukar fundera om det är gamla hyresgäster som lämnat sina cyklar där när de flyttat?

Cykelställ-Utanför-Hyreshus

Eller kan det verkligen vara så att folk som bor i huset kan gå förbi sin cykel flera gånger varje dag utan att bry sig att cykeln rostar eller har punktering?

Första-Cykeln-Utan-Stödhjul

Vi har EN barncykel som gått i arv nu som inte heller är i toppskick.

Jag var och köpte den begagnad för 300 när äldsta sonen skulle lära sig cykla utan stödhjul och den ser idag lite sliten ut men allt på den fungerar och rostig är den inte heller för den stått under tak.

Sliten är en sak, förfallen p.g.a. dåligt underhåll en annan...

Handbroms-Barncykel

mohaha 013

Jag är till och med sån mupp att jag måste fixa småsaker när jag ser att barnens kompisar rullar till oss med trasiga hojar. Ovan är t.ex. en sådan cykel som kompisens mamma sa hade "trasig handbroms redan när vi köpte den" men som bara var att haka fast och justera rätt.

Jag-Tar-In-Cykeln

Rullar In Cykeln På Jobbet

Är även så pass störd att jag i möjligaste mån rullar in cykeln när jag hojar till olika jobb. På de flesta ställen går det bra och ingen gnäller men på ett ställe flög en vakt på mig och försökte skälla ut mig..

Bör jag söka hjälp, är det normalt att sköta om hojar så här? Säg att ni hojlovers finns där ute och stötta mig nu! ;)

Vill du läsa mer om mitt cykelsvammel, kika under arkivtaggen #Cykel.

0 Besökare har kommenterat :