-->

Testar Skara-Nyheterna Cobra & SnakePit

För precis en vecka sedan var vi på väg mot Skara Sommarland och jämfört med besöken 2012 och 2013 så hade det dels tillkommit ett par nya vattenrutskanor som jag tänkte svamla om, sen var även grabbarna tre "ännu" äldre och åkte ännu mer "allt" och till sist så var vädret lite kallare än förra gångerna..

Cobra-Skara-Sommarland

Test: Cobra (Kai)

Den ser ut som en "Cobra" och den hugger som en, d.v.s. det smäller till och sen är det roliga över. Ok, det blir en "liten" skön skjuts ner men i vårt fall så slog mellansonen sina knän upp i ansiktet och fick sig en fläskläpp så detta kanske tog bort lite av "woweffekten" för min del.

Väldigt snygg attraktion är den i alla fall och väntan blir inte så lång då den sväljer 4 personer och går som sagt fort ner.

Cobra Kai - Vilka minns vad det var för film?! ;)

SnakePit-Skara-Sommarland

Test: SnakePit

Nya "Ormpitten" var däremot riktigt kul för alla åldrar, syns längst bort på ovan bild. Tre randiga rör där man åkte utan flottör och den gröna gav dig en riktig fylla när du kom ut.

Jisses vad den snurrade dig och skitfort gick det också. Klart bäst på hela Sommarlandet just nu, tätt följt av "Racer" (den blåa där man ligger på ett liggunderlag och tävlar om bäst tid).

Skara-Sommarland-Mulet-Väder

Mulet = Våtdräkt eller Frysa

Plaskdelen av Skara Sommarland är lite beroende av väder men nytt var att man kunde hyra våtdräkter vid dåligt väder (alternativ B var att lägga sig under en filt och värma sig som ovan två har gjort)

Vet att en av er läsare testade detta samma helg vi var där och gav en stor tumme upp - Inte så saftigt dyrt heller.

Vi hyrde inga då vi åkte mest "karuseller" när det var som sämst väder och sedan dag2 mer vattenland. Ett stort + på skara är att vattnet håller hög värme jämfört med andra äventyrsbad vi testat.

Newton-Skara

Skara-Gruvbanan

Newton & Gruvbanan

Tack vare vädret så var det inga köer alls att prata om så gissa om minsta grabben åkte Gruvbanan många gånger? Vet faktiskt inte hur många det blev men den är skön så varför inte.. tuta på bara!

Newton åkte han också, första gången grät han lite men sen skulle han dit igen så han har kaxat till sig rejält senaste tiden när det gäller olika åkattraktioner.

Det var lite om Skara 2016. Nu jobbar en annan i ett par veckor och har faktiskt inte hunnit (läs haft någon lust faktiskt) blogga nåt "nytt" aktuellt alls på länge men skrivkrampen släpper nog snart..

Läs gärna andra liknande inlägg under taggarna #Resor eller #Event.

0 Besökare har kommenterat :