-->

Tävling: Vem Ska Vi Ge Dessa "GTI Flip Flops" Till?

Volkswagen GTI Flip Flops som ger ett "GTI" avtryck, kan det vara något till stranden eller kanske till nästa Volkswagenträff?

Vinn-VW-Flip-Flop-GTI-avtryck

Är du kvinna kanske du har en bror/far/pojkvän/man/sambo som du måste muta lite för att ännu en gång följa med till stranden eller bara göra honom lite extra glad? Eller du kanske är en VAGman själv och vill ha dem på dina egna fötter, det är också helt ok!

VW GTI Flip Flops'en passar bäst fötter som har storlek ~43-44.

VW-GTI-Badtofflor

Som ni ser är GTI texten spegelvänd på de skor som ligger i potten och inte som på pressbilden längst upp så det blir ett läsbart "GTI" avtryck i sanden.. ;)

VW-GTI-Flip-Flops

Tävlingsregler:

Jag har gjort en ny "mobilvänlig" arkivsida för bloggens väldigt många Volkswagen-taggade inlägg (ny egen url dit: http://folkswagen.se) och denna får ni gärna tipsa era facebookande V(W)änner om för att delta i flip-floppandet!

Del1. Klicka här för att "Folkswagen.se" länken på Facebook

Sist jag tävlade ut saker på FB så såg jag inte ett gilla-klick och det blev lite tråkig stämning. Så denna gång vill jag att du även motiverar vem du vill ge flip flopsen till genom att skriva en kommentar och detta gör du via nedan knallgula länk..

Del2. Klicka här för att kommentera/motivera vem du anser borde få ett par tuffa VW/GTI flip flops och varför? :)

Jag utser en "värdig" vinnare (ni kan alltid hjälpa till och gilla den kommentaren som ni tycker bäst om) den sista Juli och postar flip flopsen samma dag så att de hinner användas av vinnaren innan denna fantastiskt soliga sommar är slut..

0 Besökare har kommenterat :