-->

Hur Många Spelkonsoler Har Ni Hemma?

Det spelas idag på både datorer, telefoner, plattor, gamla bärbara Nintendos och på spelkonsoler.. Ja, ibland existerar dessutom flera olika spelkonsoler under ett och samma tak!

Hur många konsoler behöver man egentligen i ett hem och hur många har du/ni hemma och varför? :)

Säljes-Nintendo-Wii

Värde-Svart-Nintendo-Wii-Konsol-Handkontrollers

All you need is.. PS4

Vi kör PS4 som enda spelkonsol numera eftersom jag kollade om vårt fina svarta (före avtorkning var den dock grå av damm) Wii hade något värde på blocket.. och det hade den!

Sälja-Nintendo-Wii-Värde-Blocket

Svart Nintendo Wii Lättsålt

Kollade runt lite på blocket först och det var många som hade stora paket med massvis med spel å tillbehör men de flesta Wii annonser var med vit konsol och kändes slitna å "småsunkiga".

Så jag putsade upp våra pianosvarta Wii prylar och satte ut endast huvudenheten inkl. EN handkontroller för 600:- och spelen samt den andra handkontrollern separat.

Ett paketpris fanns också längst ner, allt för 1000:- och det var så jag till slut sålde det (många ville köpa spel och handkontroller löst). Det kom en morsa och hade med sig sin tonårsdotter som testare men spelet skulle sen till lillebrorsan i present..

Sälja-Wii-Hur-Rensar-Man

Rensa Wii Minnet

Innan de kom hade jag tömt Wii minnet så att enheten skulle kännas som ny när lillgrabben packade upp den hemma ur originalkartongen.

Lite synd att Mario inte finns till PS4, för det är ett rackarns bra spel men OM vill jag spela det så har vi ju kvar våra Gameboys Adv! :)

Så, efter allt detta Wii-tugg, hur var det - Hur många konsoler har du hemma och hur resonerar du? ;)

Fler liknande inlägg finner du i mitt arkiv under taggen #Gaming.

0 Besökare har kommenterat :