-->

Avisning i Garaget - Trångt, Effektivt & Blött

Vår minibuss ska snart får sina fula takräcken å sin fula takbox men så isiga/snöiga som railsen och taket var idag (-10 ute) så skulle det blir svårt att få till en perfekt montering av räckena så operation avisning inleddes.

CrossTouran-2015-Garage

Hade jag inte varit hemma med ett par sjuka barn så hade jag åkt till ett köpcentrum med varmgarage men nu var läget annat..

Parkering-Trångt-Garage

Operation Avisning i Varmgarage

Alltså det är inte många centimeter till övers när man knuffat fram kontorsstol och bord så långt in det bara går i garaget. Hade bilen varit 0,1 meter längre hade det krävts större ommöblering.

Torka-Bil-Frottéhandduk

Avtorkning Av Rails + Golv

Efter 2h med öppen dörr till varma tvättstugan så var taket blött och jag kunde därför torka railsen snustorra och köra ut kärran igen.

Golvet i garaget är inte helt 100% rätt gjutet så på vissa ställen vill vattnet gärna rinna in mot väggarna så moppning fick läggas till på schemat!

Man kan ju tycka att man kunde åkt å köpt en takbox när det var plusgrader men sådan planering spricker direkt. Bäst å passa på när man ändå är hemma och VAB:ar å tvättar sängkläder eller hur!

Läs mer om den vita terrängbussen under taggen #CrossTouran ;)

0 Besökare har kommenterat :