-->

Svarta Faran (Polo GTI) Såld

Eftersom Svarta Faran (#PoloGTI) bara står och står så testade jag att lägga ut den på Blocket igår.. Men? Varför? Och varför just nu?

Svart-Polo-GTI-9N3-H&R-2009-GTI

En Parkerad Bil Kostar Också

Hade kvällen innan reagerat över den höjda försäkringspremien och den höjda skatten skulle betalas i Maj. Även service, kamremsbyte och annat åldersunderhåll var i antågande samt att det är på våren man ska sälja sportbilar! ;)

Dessutom kände jag mig lite less på att försöka hålla två bilar i fint skick in och utvändigt, nu är det bara EN kvar (#CrossTouran) att hålla efter och den rullar ju dagligen som tjänstebil i Familjen AB..

Polo-GTI-Annons

Många Gillade Bilen i Annonsen

Jag lade ut den på blocket utan vinterdäck och för ett pris som låg en bra bit över de andra Polo GTI:erna som låg ute.

Ok, Svarta Faran hade bara gått 5700 mil men vår låg även klart högst i pris och vinterdäcken fick de köpa för 5000:- extra.

Polo-GTi-Såld

Syster Köpte, Bror och Far Kollade

Flera hörde av sig direkt och sa att de skulle komma senare på kvällen eller tidigt Lördag men en tjej från Ekerö kom direkt och hade med sin bilrekondare till bror och bilkännare till far. Ett trevligt gäng!

Vi tog direkt en provtur i ösregnet och de gillade att bilen lät rå, drog bra och kändes "fräsch" invändigt samt hade bra puts utvändigt.

Det betyder mycket att rekondaren tyckte bilen va fräsch och pappan kunde inte fatta att den bara gått 5700 mil sedan 2009. Köper inte hon den så gör jag det muttrade han bredvid mig i baksätet.. :)

Nästa Spekulant Dyker Upp

När vi senare står i köket och pratar kommer nästa spekulant. De ville också köpa bilen utan att ens köra den.. Men vaff.. Går tillbaka in i köket och kollar om första gänget vill ha bilen och även betala extra för vinterhjulen? Ja, de ville ha rubbet utan att pruta så jag skickade hem spekulantgäng 2 tomhänta vilket inte kändes helt kul.

Men jag tror ändå det blev bra! Svarta Faran förtjänar att rulla mer och jag tror den hamnade rätt där den blir ompysslad. Köparen fick även med sig en hel bibba sorterad dokumentation samt att de fick blockets 6 månader långa begagnatförsäkring i bagaget som hjälper till ifall bilen skulle drabbas av större fel.

En otroligt snabb bilförsäljning betyder att den låg lite för lågt i pris men samtidigt är det svårt att vet sådant i förväg och 70.000:- för en 2009:a är inte fy skam eller vad säger ni?

0 Besökare har kommenterat :