-->

Är Din Robotgräsklippare Ute Än?

Denna vår har haft en riktigt jojo-värme och när det var som varmast och gräsmattan började vakna till liv så tyckte jag det var dags att ta ut och montera upp robotgräsklipparen.

Robotgräsklippare-Gardena

Åldersbeständig Plast Som Grund

Sladdarna hade jag skyddat med en plastpåse och platsen var rätt lätt att hitta men det skulle ärligt vara trevligt att göra en mer rejäl platta under gräsklipparens plats.

Robotgräsklippare-Garage-Minusgrader

Frostnätterna Kom Tillbaka

Sedan jag kopplade in och funktionstestade klipparen så har vädret växlat mellan snöblask, hagel, regn och frostnätter så jag funderar om jag var för tidigt ute med robotgräsklipparen? Den har inte fått börja klippa ännu utan endast stått på laddning i sin carport så det kanske har skyddat den från eventuella frostskador..

Har du tagit ut din och vet du om dessa är så känsliga för lite frost?

Läs mina andra inlägg taggade med: #Gräsklippare, #SmartaHem.

3 Besökare har kommenterat :
Johan sa...

Min har varit ute i några veckor nu men så bor jag längst ner i söder. En Worx, lite billigare men faktiskt väldigt nöjd, tredje säsongen nu. Hoppas den överlever någon säsong till.

FixarFarsan sa...

Hoppas din WORX fungerar bättre än mina två Gardena-klippare.. Fått strul med tvåan R40Li också :(

Unknown sa...

Min Works kommer snart ut nyservad mm. Fyller 7 år i år 2021. Bytte från bly- till Litiumbatteri för 5 år sen. Hoppas den fungerar bra ett par år till.