Testar Remington Trimmer

Tröttnade på billiga trimmers som bara håller ett par år och testar denna gång en tyngre och dyrare Remington HC5880 Hårtrimmer.

Remington-Hårklippare-Test

Virtually Indestructable?

Trimmern är "virtuellt oförstörbar" vilket lät otroligt töntigt men jag håller mig för garv och öppnar lådan..

Remington-HC5880-Distanser

Väska Full Av Distanskammar

Inne i väskan hittar man klipparen och laddaren samt en helt sjuk hög av distanskammar (11st totalt, ger mellan 3 till 25mm hårlängd).

Låter kammarna ligga kvar och kastar upp hela väskan på vinden bland alla andra prylkartonger.

Uppladdnind-Remington

Laddning + Drifttid

Sätter den virtuellt oförstörbara klipparen på laddning och gör annat medan den laddar fullt på 4h.

Fulladdad HC5880 gå att klippa med i upp till 2h och ännu har jag inte lyckats dra ut batteriet trots 5 klippningar. Så grym skillnad mot min gamla som krävde elsladd in i badrummet.

Raka-Av-Håret-Själv

Skölja-Remington-Hårklippare

Remington HC5880 Omdöme

Den känns gedigen och med sina 400g så är den rätt tung att klippa med men jäkligt stark och snabb (300mm/s) så du slipper köra två gånger på samma ställe vilket är uppskattat.

Gummihöljet drar åt sig avklippa hårstrån och de har även en förmåga att samlas på hög över skäret. Det rostfria "skäret" är dock lätt att haka loss för rengöring samt att du kan skölja hela maskinen under kranen då den är klassad som "tvättbar".

Motorn har 10 års garanti och hela maskinen 5 års garanti och ifall du registrerar maskinen på nätet får du ett sjätte garantiår.

Remingtonklipparen är en tung pjäs som känns kunna hålla länge men OM den gör det, ja det vår vi se om 5-6 år sådär.. Hur gamla är vi då?

Vad ska jag arkivera detta inlägg? Under #Badrum fick det bli! :)

0 Besökare har kommenterat :