-->

Recension: Sudio TRE (Rosa Bandet Kampanj)

Trådlösa, diskreta, lätta (35g) jogginghörlurar som sitter på plats och som ändå har ett fylligt ljud - Så skulle man kunna summera Sudio TRE med en enda mening..

Rosa-Sudio-Tre-Test-Cancerfonden

Unboxing Sudio TRE

I den snygga designkartongen hittar man förutom själva lurarna två mindre "vingar", en svart micro-usb laddkabel, ett guldfärgat clip (hållare) och en snygg förvaringspåse i färgmatchande skinn.

Mitt testexemplar var rosa eftersom Sudio just denna månad kör kampanjen Pink October. Under oktober månad kommer Sudio att donera 10% av överskottet från sina rosa produkter till Rosa Bandet

Recension-Test-Sudio-Tre-Olika-Storlekar

Specifikationer

Sudio TRE hörlurarna stödjer Bluetooth 4.1 och har en räckvidd på upp till 15 meter. Batteritiden uppges till 9 timmar aktiv lyssning och 10 dagar standby. Laddning sker med medföljande micro-usb kabel och snabbladdning tar endast 10 minuter (full laddning 2h). Priset för Sudio TRE är 895:- och de finns även i färgerna svart, blått och vitt.

Testresultat

Sudio TRE lurarna känns lätta och smidiga. De sitter bra och har en bra balans eftersom de har vikter på båda sidor. Vingen eller flärpen håller lurarna på plats men inkapslingen gör även att dessa lurar har en mycket fyllig bas för att vara in-ear hörlurar. Skulle de inte sitta kvar i örat, prova med en mindre "vinge", de är lätta att byta.

Finns dock en sak som jag skulle vilja ändra på, det är att endast ha EN enda knapp på fjärrkontrollen, av/på och håll in samma knapp 7s för para ihop med ny telefon. Skrev samma sak när jag testade Regent/Vasa Blå men detta är en liten detalj man kan blunda för.

15% Rabattkod

Eftersom detta inlägg presenteras i samarbete med Sudio Sweden så kan ni som läser detta inlägg få 15% rabatt på er beställning genom att ange rabattkoden fixarfarsan15.

Vill ni veta något mer om lurarna? Kommentera inlägget nedan så ser jag till att svara efter bästa förmåga! :)

1 Besökare har kommenterat :
FixarFarsan sa...

Rosa-Lur-Kampanjen är nu avslutad och den drog totalt in 28.754:- till Rosa Bandet..