Recension: Solsidan (Långfilmen På Bio)

Solsidan är humor, i alla fall när det gäller de korta (reklamproppade) avsnitten som sänds på tv eller på tv4play. Eftersom alla i huset gillar dessa avsnitt så gick vi allihop och såg biofilmen med samma namn.

Recension-Solsidan-Biofilmen-Betyg

Biofilmen Får "EN sol av FEM möjliga"

Ok att alla TV-avsnitten inte håller samma höga nivå men biofilmen var en total katastrof! Långfilmen Solsidan på bio framkallade inte ett enda asgarv hos mig, knappt så att man drog på smilbanden ens och DET gör varje avsnitt på TV i alla fall.

Andre Wickström var tyvärr inte med i filmen men det var däremot Henrik Schyffert som spelade rollen som Anna's nya "hunk" riktigt bra fast det hjälpte ändå inte..

Felix Herngren hade verkligen grävt fram ALLA jobbiga saker som familjer och par kan råka ut för i medelålder och kombinerat dessa som huvudtråd i sin biofilm. Skilsmässa, otrohet, svartsjuka, usel relation med sina föräldrar (som sedan dör) och ofrivillig barnlöshet för att bara nämna några ämnen.

Jag tyckte humorn i filmen bara var plump och hela filmen kändes lång och var rent utav deprimerande. Nä EN enda svag sol av FEM möjliga ger jag den! Gå inte och se den om ni tror eller hoppas att filmen är som ett enda långt roligt Solsidan avsnitt på TV, då lär även ni bli grymt besvikna.

Läs gärna fler liknande inlägg under min arkivtagg #Film.

1 Besökare har kommenterat :
Johan sa...

Den hade jag sett fram emot, men jag litar ju på ditt omdöme.