-->

Vilka Fyrverkerier Smäller Högst?

Så här dagen efter det lyckade nyårsfirandet kanske du ligger i sängen och reflekterar över vilken av alla nyårsraketer som var den bästa?

Vilken brände upp dina pengar allra snabbast? Vilken tyckte barnen var roligast? Vilken var mest "bang-for-the-buck" och vilken smällde allra högst?

Eller så kanske du bara ligger i sängen och ojjar dig över huvudvärk eller pysslar med helt andra aktiviteter..

Fyrverkerier-Test-2017

Mest "Bang-4-The-Buck"

Mest smällar per krona levererar nog ändå en box, i vårt fall en liten hypnotize som höll på ett bra tag och levererade riktigt bra effekter och ljud för de som stod i närområdet, inga högflygande saker alltså.

Lådor är klart enklast att hantera, dessa lådor tål även bäst lite regn och är lätta att städa upp efteråt.

På tal om städning, ett gäng 18+ ungdomar i vårt område var ute och skålade vid 12-slaget. När de gick in hade de lämnat krossade flaskor på gång/cykelvägen så jag var tvungen att ringa på och fråga om de inte hade glömt något? Har de inte städat upp efter sig så tänker jag prata med hans farsa eller helt enkelt dumpa glaset på deras uppfart..

#OmrådetsPolis

Fyrverkerier-Smällare-Som-Smäller-Högt

Rejäla Knallar & Långa Tomtebloss

I den stora "barnmixlådan" låg en massa fjärilar, pansarvagnar och smatterband - Alltså mest ingenting men i den låg även tre dm långa rör som man skulle sätta en fot på. Dessa tre rör levererade kvällens högsta knallar samt en rejäl ljusblixt. En riktigt REJÄL smäll som vår kära vän dynamitharry hade gillat!

De långa olikfärgade tomteblossen var annars något som gick hem hos ungarna. De sprang med dem och täckte in gatan i en Lützendimma.

Det var den R Y K A N D E färska nyårsrapporten det, GOTT NYTT ÅR! :) Fler liknande inlägg under #Explosivt.

0 Besökare har kommenterat :