-->

Summerar Bloggåret 2017

Vad har jag svamlat om under 2017 då? Har knappt bloggat något alls jämfört med tidigare år känner jag men så kollar jag på alla inlägg som jag ändå valsat fram genom HTML pressarna och inser att jag ändå spottat fram ett å annat inlägg även under 2017! :)

FixarFarsan-Biltester-2017

Biltester & Biltestvideos

Jag etablerade lite nya bilkontakter under början av 2017 och började testa bilmärken som Mitsubishi, Opel, Kia, Dacia och Hyundai.

Det blev även ett par elbilstester och så en massa Mercedes, både AMG värstingar och andra E-klassemodeller samt ett par nya Volvo.

Gissa på skoj vilket av 2017 års biltest som fått flest läsningar och kommentera även vilket test du gillade mest (om något)?

Årets mest udda biltest var nog när jag fick låna motocrossbanan i Väsby (via en kollegan Håkan som hade fina kontakter) och där, på den snötäckta banan testa hur bra Pajeron var på off-road (mer).

Sedan testade jag även att göra ett par youtubevides på Engelska och videos är verkligen grymt kul att klippa ihop men tar även grymt lång tid att pilla med så det blev bara ett par såna. Ovan ser ni en inbäddad följetång av alla olika bilvideos jag publicerat, nyast först.

Alla testade bilar hittar du datumsorterade under #Biltester.

Hus, Hem och Bygginlägg

Kollar jag tillbaka på årets hus, hem och bygginlägg så har jag mest svamlat om två saker, om projektet som rör ungarnas olika rum (se #Pojkrum) och om projektet med robotgräsklipparen nästan höll på att få mitt tålamod att rinna över (mer under #Gräsklippare).

Cyklistblogg + Instagram

En kategori som fått mer fokus under året är cykling då jag försökt underhålla gubbkroppen genom att cykla så mycket jag bara orkar.

Delvis har försäljningen av vår andrabil i April påverkat då jag i princip cyklat överallt efter detta, läs gärna mer om den fina bilen under arkivtaggen #Polo (även kallad "Svarta faran").

Det blev en långtur på 20mil med nya kolfiberracern, en massa MTB och så nu i slutet på året har jag inlett tester av elcyklar. Se alla dessa inlägg under arkivtaggen #Cykel samt ännu mer på Instagram.

Snabbare Bloggdesign + Miljonkalas

Har under året även pluggat på lite kring optimering av HTML, Java och bildoptimering samt skalat bort all design som inte tillför något.

Allt detta har medfört att bloggens flesta inlägg numera laddar på mellan 3 och 5 sekunder. Vi firade även 3.000.000 miljoner besökare och nästa år kanske vi kan fira 4.000.000? :)

Smarta Hem Stöttade Cancerfonden

Jag testade nya Glue Lock 2.0 i början på året och tack vare ett bra samarbete med företaget Glue kunde jag bidra med nästan 6000:- till cancerfonden.

Ska inte rabbla upp ALLA inlägg jag skrivit utan vi rundar av här och säger att 2017 var ett helt ok år för MIG, hoppas ni hade nytta eller nöje av något av det jag publicerade..

Nästa år kör vi nog på som vanligt, så vi ses på andra sidan nyår!

0 Besökare har kommenterat :