-->

Är Saccosäckar Bra Sittplatser I Barnrum?

Husets tre grabbrum ändrar stil allteftersom ungarna blir större och just sittplatser har skiftat väldigt mycket genom åren.

Det började med ett #allrum där vi först ställde en skinnsoffa, sedan tillkom en liten bäddsoffa och efter det hängde ungarna i en överbliven växasäng och nutid har de minsta fått saccosäckar och en billig IKEA fåtölj hos den stora grabben.

Sittplatser-Saccosäck-Sittpuffar-Barnrum

Stora Fluffiga Saccosäckar

Saccosäckar är inte så ergonomiska för oss gamla gubbar att sitta, eller man sitter bra i de större modellerna men sen efter en stunds spelande kommer man inte upp. Ungarna däremot gillar att ligga i dessa och sitter även bra fast köper ni dessa stora säckar på nätet, mät ifall får plats i rummet för vissa är nämligen SJUKT stora..

I IKEA fåtöljen sitter alla grymt bra (även som gammal stel gubbe) men den har mest blivit ett ställe som sonen dumpar sina kläder i eftersom han 99% av tiden sitter i sin gamingstol..

Numera har inte ungarna några extrasängar i sina rum så när det sover över kompisar (vilket händer ofta) så får de börja kvällen med att pumpa upp uppblåsbara luftmadrasser. Dessa madrasser kan sedan hivas upp på vinden när de inte behövs.

Läs mer om alla pojkrum under just arkivtaggen: #Pojkrum.

0 Besökare har kommenterat :