-->

Har Du Lånat Pengar Till Din Bil?

Jag har själv aldrig ägt några dyrare bilar som krävt ett billån men jag vet att många vanliga barnfamiljer som kör en ny familjebil idag faktiskt har tagit ett utökat banklån på huset eller tecknat ett billån för att finansiera kombin eller minibussen.

Mercedes-Benz-E63SEnklare-Billån-BMW-X5

Låna Pengar Till En Lyxbil?

Och hur är det med folk som kör runt i finare lyxbilar då? Lånar folk verkligen till en dyr lyxbil som t.ex. ovan #BMW eller #Mercedes eller hur tror du ägare till denna typ av bilar finansierar dem?

Billån är ofta en förutsättning för att bilköpet ska bli av. Att ansöka om billån hos en bank kan ofta vara krångligt samt en lång process. Så vilken bank ska man vända sig till och hur vet man ifall räntan man får är bra? Idag finns det tjänster där du kan jämföra olika bankers erbjudanden och i detta inlägg tipsar jag om tjänsten enklare.se som gör det just enklare att ansöka om billån. 

Enklare.se
Detta blogginlägg presenteras i samarbete med siten enklare.se

Hos enklare.se kan du ansöka och jämföra olika billån. Enklare.se är en av de stora och seriösa aktörerna i Sverige och där du kan jämföra och ansöka om billån upp till 500.000 SEK. Du bestämmer själv vad återbetalningstiden ska vara och du får en enkel överblick om alla erbjudanden . Deras tjänst är gratis, över 200.000 har redan nyttjat den och den har fått bra omdömen på Trustpilot (se ovan lånade skärmdump för lite mer info om räntor).

Men Tillbaka Till Huvudfrågan..

Hur finansierar du din nuvarande bil och skulle du kunna tänka dig lyxa till livet och låna till en dyr lyx/sportbil, t.ex. en Porsche 991?

Och hur mycket av dess värde skulle man våga låna, jag tänker på den dagen du kanske inte vill ha kvar den? Vi alla vet att bilar tappar värde och därför är det viktigt att tänka igenom ifall du ska ta ett billån eller inte vid ditt nästa bilköp.

1 Besökare har kommenterat :
Johan sa...

Jag skulle aldrig ta lån för att köpa en bil, då ska man ha en billigare bil. Här nere på Skuldkusten har jag roat mig med att kolla regnummer på dyrare bilar och de flesta är kredit eller leasing. Spara först, köp sen!