Riva Loftsäng #ProjektNattvandrare

Loftsängen blev inte så långlivad eftersom han som sover där inte gör det så bra utan är ute och nattvandrar i huset. För att få till lite lugnare nätter för alla boende så bestämde jag att riva hela bygget.

Riva-LoftsängLoftsäng-Montering-Vägg

Rivning Kräver Rivningskläder

Son1 ville så gärna hjälpa till med rivningen men när jag bad honom att byta bort sina nyaste och finaste märkeskläder så dog intresset lika fort och jag fick riva klart helt själft, samt bära ner ramen i ett stycke och forsla bort allt till återvinningen med testbilen.

Läs mer om den kärran under arkivtaggen #Skoda.

Färg-Få-Bort-Laminatgolv-

Nagel - Ett Universalverktyg

Vit färg hade runnit ner på golvet när jag målade bygget men det gick att skrapa bort med nageln. Andra verktyg eller medel hade kunnat skada den tunna laminatfilmen.

Ibland är en nagel grymt bra, men helst inte i ögat! :)

Målning-Bredspackel

Två Lager Spackel, Slip och Antikvit

Efter ett par lager spackel och lika många lager antikvit över spacklet kunde hela hörnan målas om med vitt så att loftsängen blev helt raderad ur rummets minne. Vill du förresten läsa mer om mina två olika loftbyggen bör du besöka arkivtaggen #Sovloft.

Återkommer till grabbens uppdaterade rum UTAN sovloft när det är helt uppdaterat, det inlägget kommer du hitta i arkivet under taggen #Pojkrum tillsammans med massor av annat i samma kategori.

0 Besökare har kommenterat :