-->

Sålde Scott CR1 + 16" Barncykel På Blocket

På våren ska man de sälja cyklar man inte använder och i mitt fall rörde det sig om två cyklar som hade gjort sitt..

Sälja-Cykel-Blocket-Våren-2018Peak-Barncykel-16-tum-dämpad-salu

Oväxlad Övningshoj Med 16" Hjul

Först satte jag ut en gammal oväxlad övningshoj med 16" hjul som jag själv köpte på blocket för kanske 8-9 år sedan till största grabben då han precis lärt sig cykla utan stödhjul.

Den har sett lika skabbig ut genom åren men fungerat, bara pumpat i lite luft varje vår. Satte ut den för samma summa som vi köpte den för, 300:- men inga ville ha den förrän efter kanske två veckor, då det kom en stressad pappa som lovat fixa just en billig öva-på cykel till dottern som precis lärt sig.

Garage-Scott-CR1

Kolfiberracern Scott CR1 Lättsåld

Kolfiberracern var däremot stekhet på blocket trots ett högre pris än jag själv köpte den för 2017. Många letade efter kolfiberhoj inför säsong 2018 och jag tror aldrig jag fått så mycket sms och frågor första timmen på någon annan annons.

Affären slutade i alla fall när en kille från Falun bestämde sig för att komma ner och "kolla". Jag hade tvättat och putsat upp den men ville ändå han skulle ta ut den på en runda i ösregnet för att själv bilda sig en uppfattning om att den var i prima skick.

Han fick låna skor och en regnjacka av mig innan han tog en snabb runda och hade sedan bestämt sig. Blockets cykelkontrakt fylldes i och pengar bytte sedan ägare i ett swish.

Scott-CR1-Team20-slutsummering

Varför Sälja En Bra Kolfiberracer?

Nu kanske ni undrar varför jag sålde CR1:an och det beror på att jag mest pendlar med mina cyklar och då blir en racer lite för känslig för val av färdväg.

En MTB är lite trög att nöta mycket mil med och en racer för känslig så det kanske finns nåt mellanting? Kanske en lätt, snabb cykel som tål lite grusvägar.. Finns det någon sådan? ;)

Läs gärna mer om mina olika cykeltester, min gamla MTB eller om den sålda CR1:an under arkivtaggen #Cykel. Där kommer även framtida inlägg att parkeras ifall ni vill veta vad CR1:an eventuellt ersattes med för modell..

0 Besökare har kommenterat :