-->

Den Dög Inte Ens Som Byggradio Längre

Har inte så mycket gamla nostalgiprylar kring mig men min första gamla JVC RC-440L radio har hängt med sedan början av 80-talet då jag fick den i present av föräldrarna.

Under senare år har den stått för underhållningen när man tvättat bil på uppfarten eller pulat i garaget eller vid olika byggen för det ÄR ju så skönt att bara knäppa på en förinställd radio utan att först meka med telefon, laddare, blåtand, appar och annat modernt jobbigt junk.

JVC-model-RC-440L-Radio

Alla Kanaler Brusade = Blev Tippen

Senaste gångerna jag haft den på så har den dock brusat oavsett vilken kanal jag rattat in och hur man än svängt antennen så i en rensningsveva så åkte den på tippen. En radio som brusar är fan det värsta jag vet..

Lite som i #Garaget hos farsan när man var ung. När garagets värmepaket (typ en byggfläkt) slog på elementet vintertid så störde den radion så pass att man knappt hörde sportradion men man tog det för man ville ju inte meka i kyla. Sportradion stod alltid på, trots att ingen av oss lyssnade på kanalen, det var nog den kanalen som var bäst mottagning på och till slut vande man sig att ha den på i bakgrunden.

I alla fall, RIP JVC, du kämpade på under många herrans år!

Läs gärna mina andra lite mer "moderna" inlägg om #HiFi.

0 Besökare har kommenterat :